+40742373669

Mutări corporative

Ceea ce putem face pentru planurile dumneavoastră cu privire la mutarea de tip casă, apartament sau birou este să venim în sprijin cu autoutilitarele noastre dar și cutiile necesare împachetării produselor, materialelor , mobilei pentru ca transportul să fie cât mai în siguranță și de calitate.

 

Suntem rapizi si eficienti datorită experientei pe care am dobandit-o in timp si dorim sa ducem fiecare proiect pana la capat.

Costurile vor fi transparente si fixe astfel incat sa evitam modificarea acestora.

Tu alegi cum si cat de mult te vom ajuta, de la cutii de carton la hartie de impachetat, folie si carucioare de transport. Tu doar trebuie sa ne spui de ce ai nevoie.

 

Echipa noastră este atentă la fiecare detaliu, de la modul de incarcare, pană la protejarea obiectelor fragile din cutiile dumneavoastră.

Obține o cotație
Sau sunati-ne la +40742.373.669
Servicii

Review-uri
Clienți mulțumiți

“Faptul ca am rezervat o mutare a fost o alegere bună deoarece am fost pregatita de ziua mutarii iar cei de la moovingnow au fost foarte rapizi si atenti cu produsele mele.

Marta

Fara indoiala au dat dovada de profesionalim, fiind foarte organizati si atenti la impachetarea produselor mele.

Anisia

Fara indoiala au dat dovada de profesionalim, asteptarile mele au fost depasite cu mult peste.

Marc

“Ajutorul lor la impachetat m-a facut sa magandesc ca daca iti doresti sa obtii un ajor il poti avea oricand daca intalnesti oamenii potriviti!”