+40742373669

Salutare, noi suntem movingnow si credem că te putem ajuta la mutat.

Ceea ce putem face pentru planurile dumneavoastră cu privire la mutarea de tip casă, apartament sau birou este să venim în sprijin cu autoutilitarele noastre dar și cutiile necesare împachetării produselor, materialelor , mobilei pentru ca transportul să fie cât mai în siguranță și de calitate.

Vom avea grijă de lucrurile tale.

Punem foarte mult accentul pe ceea ce gandesc clientii despre noi. Incercam sa oferim servicii de calitate. Toate se bazeaza pe seriozitate si profesionalism. Nu vrem sa dezamagim si stim cat de importante sunt bunurile dumneavoastră.

Mihai

Cofondator si sofer

Daca nu sunt in trafic sigur sunt la un client sa il ajut la impachetat.

Mirabela

Cofondator si manager

Organizarea unei afaceri este ceea ce ma defineste si cred ca pot fi ceea ce imi doresc.

Viziunea noastră și istoria noastră.

ani de experienta

Suntem la inceput si tot ceea ce dorim este sa ne oferiti increderea dumneavoastra si sigur nu va vom dezamagi. Experienta vine odata cu numarul in crestere de servicii oferite iar noi credem ca putem sa ducem acest proiect pana la capat.

stim ce facem

Suntem pregatiti de fiecare provocare. De la mutatul mobilei pana la obiecte foarte sensibile care necesita o mare atentie la transport. Nu ne grabim si nici nu incercam sa oferim aceste servicii catre un numar mare de clienti, incercam sa facem mutarea, transportul cat mai in siguranta si profesional. Astefel lucrurile dumneavoastra vor ajunge in siguranta la noua locatie.

câteva păreri

Punem foarte mult accentul pe ceea ce gandesc clientii despre noi. Incercam sa oferim servicii de calitate. Toate se bazeaza pe seriozitate si profesionalism. Nu vrem sa dezamagim si stim cat de importante sunt aceste comentarii despre noi. Suntem la inceput si asteptam cu drag sa ne cunoasteti.

“Faptul ca am rezervat o mutare a fost o alegere bună deoarece am fost pregatita de ziua mutarii iar cei de la moovingnow au fost foarte rapizi si atenti cu produsele mele.

Marta

Fara indoiala au dat dovada de profesionalim, fiind foarte organizati si atenti la impachetarea produselor mele.